North American Regional Day

Forrige lørdag feiret skolen North American Regional Day, en temadag arrangert av de nordamerikanske elevene her på skolen. Her på Pearson, og på de fleste andre UWC-skoler så vidt jeg har skjønt, er det et par ganger i året egne temadager hvor ulike regioner i verden har opplegg for å feire og vise fram de ulike kulturene og tradisjonene som finnes i området.

Og jeg må si at nordamerikanerne her på skolen gjorde en god jobb, for det var en veldig morsom dag å delta på. Dagen startet med en Nordamerikansk frokost, og for å være helt ærlig tror ikke jeg har spist så mye noen gang siden jeg kom hit. Under frokosten var det også reising av flagg og nasjonalsanger i kantina, av de fire landene som representerer Nord-Amerika her på skolen; Grønland, Mexico, USA og Canada.

IMG_0500

Etterpå hadde de ulike Nordamerikanske regionene forskjellige stasjoner med informasjon og aktiviteter knyttet til hver enkelt region, etterfulgt av en forestilling på kvelden. Denne var kjempebra, skal si det er mange flinke sangere og dansere her altså!

IMG_0535

IMG_0526

IMG_0542

Så gikk plutselig dagen mot slutten, og hva er vel en bedre avslutning på North American Regional Day en et amerikansk “prom”?

IMG_0563

Leave a comment